Skip to main content

Lund University Publications

LUND UNIVERSITY LIBRARIES

Mekanismer för gynnsamma metabola effekter av livsmedel med lågt Glykemiskt Index (GI): Studier av glukostolerans vid påföljande måltid

Granfeldt, Yvonne LU ; Elmståhl, Helena LU and Björck, Inger LU (2002) Funktional Food Science. Forskning för folkhälsan och prevention
Please use this url to cite or link to this publication:
author
; and
organization
publishing date
type
Contribution to conference
publication status
unpublished
subject
conference name
Funktional Food Science. Forskning för folkhälsan och prevention
conference location
Sweden
conference dates
2002-10-22
language
English
LU publication?
yes
id
de8ab11b-e55e-476a-9198-92512050ccab (old id 745061)
date added to LUP
2016-04-04 14:35:03
date last changed
2018-11-21 21:21:08
@misc{de8ab11b-e55e-476a-9198-92512050ccab,
  author       = {{Granfeldt, Yvonne and Elmståhl, Helena and Björck, Inger}},
  language     = {{eng}},
  title        = {{Mekanismer för gynnsamma metabola effekter av livsmedel med lågt Glykemiskt Index (GI): Studier av glukostolerans vid påföljande måltid}},
  year         = {{2002}},
}