Från Platon till Žižek – Svante Nordin går i hamn med sitt storslagna filosofiprojekt - Adenskog, Magnus (Helsingborgs Dagblad, 2025)
Recension av ”Filosoferna, del 4: Från filosofins födelse till den vetenskapliga revolutionen ca. 500 f.kr–1650”. Fri tanke.