Nygnosticism och martinism i texter från svenskt ordensliv och rollspelskultur - Wikander, Ola (Svensk gnosis genom tiderna, Stockholm, Sweden, 2025-04-10 - 2025-04-10, 2025)
(conference presentation at the "Svensk gnosis genom tiderna"/"Swedish Gnosis through the ages" conference, Stockholm, April 2025)