Carin Bergström, Sofia : En drottnings liv - Ulvros, Eva Helen (Historielärarnas Förenings Årsskrift, 2022)
Biografi om drottning Sofia av Sverige, maka till kung Oscar II.
Reviewed work(s): Bergström, Carin, 1942-. - Sofia : en drottnings liv / Carin Bergström.. - 2021. - ISBN: 9789177894209, 232 p. ISBN Historielärarnas Förenings Årsskrift: 978-91-527-3778-1
Keywords: Drottning Sofia; Oscar II; Bernadotte; Kungahus