Sten Broman, gentlemannen och dragspelet : En liten studie i källkritik - Tersmeden, Fredrik (Lundensaren : Nyhetsbrev för alumner, 2025)
Genomgång av källäget rörande ett förment citat av Sten Broman.
Keywords: Sten Broman; dragspel; citat; källkritik