Stoppa Israel från att ta över Västbanken - Lindholm, Helena; Gren, Nina (Svenska Dagbladet Debatt, 2025)
Risken är överhängande att folkmordet på palestinierna sprids till Västbanken. Våldet har ökat och hela området riskerar att annekteras av Israel, skriver Helena Lindholm och Nina Gren.
Keywords: Palestina; Västbanken; Israel; annektering; etnisk rensning; folkmord