Kalejdoskopisk jazzhistorik - Bjerstedt, Sven ; 0000-0002-3426-3322 (Svensk tidskrift för musikforskning STM-SJM, 2025)
Review of Jan Bruér (2024), Jazz i Sverige – de första hundra åren [Jazz in Sweden – the first hundred years].
Keywords: jazzhistoria; Sverige; jazz history; Sweden