Digert och detaljerat om röd och vit terror - Zander, Ulf (Populär Historia, 2022)
Recension av Antony Beevor, Ryssland. Revolution och inbördeskrig 1917–1921.
Reviewed work: Beevor, Antony, 1946-. - Ryssland : revolution och inbördeskrig Del 2 / Antony Beevor ; översättning av: Kjell Waltman.. - 2022. - ISBN: 9789180500043, Swedish 9 h., 19 min.
Keywords: Ryssland; ryska revolutionen; inbördeskrig; bolsjeviker; terror