Stärk bibliotekens förmåga som sociala infrastrukturer - Engström, Lisa ; 0000-0002-0138-2050; Kjellberg, Sara; Rivano Eckerdal, Johanna ; 0000-0002-5095-9303; Sandström, Åsa (Biblioteksbladet, 2025)
Samhällsinformation är ett kärnuppdrag. Gränserna för vad det innebär beror på ett biblioteks omgivning. "Det innebär dock inte att bibliotek bör göra allt", skriver bibliotekschefer och forskare.
Keywords: Bibliotek; social infrastruktur; library; social infrastructure