Hugo Valentin och Förintelsen - Zander, Ulf ; 0000-0002-4716-9415 (2025)
Paper om den svensk-judiske historikern Hugo Valentin och dennes texter om förintelsen från tidigt 1940-tal till tidigt 1960-tal.
Keywords: Hugo Valentin; förintelsen; historiografi