Inställningar till införandet av IAS 40 bland svenska, noterade förvaltningsfastighetsföretag - Moberg,Petra; Olsson,Marie (2005)
Kartläggning av de inställningar som finns hos förvaltningsfastighetsföretag med anledning av införandet av IAS 40 samt praxis. Intervjuade företag: Brinonva, Castellum, Heba, Kungsleden och Akelius.
Keywords: IAS 40; förvaltningsfastigheter; verkligt värde; praxis; Management of enterprises; Företagsledning, management