Strategiska Alliansers potential för Djuice - Elofs,Jonas; Feigin,Richard; Larsson,Catrine; Torehall,Louise; Wikland,Johanna (2002)
En sammanfattning av uppsatsen på maximalt 8000 tecken.
Keywords: Strategiska allianser; Djuice; Mobil telefoni; Varumärke; Management of enterprises; Företagsledning, management