Lateral epikondylalgi - en kartläggning av behandlingsresultat med kortisoninjektion och akupunktur: en litteraturstudie - Andersson,Karl; Grundelius,Joakim (2005)
Fulltext är ej tillgänglig i elektronisk form. För lån/kopia av tryckt uppsats kontakta Medicinska fakultetens bibliotek, Lunds universitet
Keywords: Tennisarmbåge; lateral epikondylalgi; akupunktur; kortisoninjektion; behandling