En kartläggning av kommunsjukgymnasternas arbete med strokerehabilitering inom kommunerna i Skåne län - Backe,Elisabeth; Svensson,Annika (1997)
Fulltext är ej tillgänglig i elektronisk form. För lån/kopia av tryckt uppsats kontakta Medicinska fakultetens bibliotek, Lunds universitet
Keywords: Stroke; strokerehabilitering; kommunsjukgymnast; särskilt boende; ordinärt boende