En kartläggning av transkutan elektrisk nervstimulering (TENS) och andra icke farmakologiska smärtlindringsmetoder som används i samband med förlossning i Region Skåne - en enkätstudie - Davidsson,Ann; Gustafsson,Magdalena (2000)
Fulltext är ej tillgänglig i elektronisk form. För lån/kopia av tryckt uppsats kontakta Medicinska fakultetens bibliotek, Lunds universitet
Keywords: Förlossning; smärta; smärtlindring; TENS