Värdefulla handledarkriterier för ett pedagogiskt handledarskap ur ett studentperspektiv - en litteraturstudie - Feuk,Brita (2007)
Fulltext är ej tillgänglig i elektronisk form. För lån/kopia av tryckt uppsats kontakta Medicinska fakultetens bibliotek, Lunds universitet
Keywords: Clinical teaching; physio therapy; handledarkriterier; handledarskap; pedagogiskt