Telefonisternas arbetssituation i Göteborg. Hur kan vi förbättra den? - Hjerpe,Marianne (1991)
Fulltext är ej tillgänglig i elektronisk form. För lån/kopia av tryckt uppsats kontakta Medicinska fakultetens bibliotek, Lunds universitet