Effekten av rekonstruktion av extensorapparaten i knäet avseende funktion och smärta vid patellofemoralt smärttillstånd - en enkätstudie - Karlsson Linda,; Schnorrenberger Pia, (2002)
Fulltext är ej tillgänglig i elektronisk form. För lån/kopia av tryckt uppsats kontakta Medicinska fakultetens bibliotek, Lunds universitet
Keywords: Patellofemoral pain syndrom; knee; pain; knee surgery; postoperative treatment; VAS; physical therapy