Analys av en bortfallsgrupp i samband med sjukgymnastisk rehabilitering av patienter med smärta från ryggen - Lansinger,Birgitta (1990)
Fulltext är ej tillgänglig i elektronisk form. För lån/kopia av tryckt uppsats kontakta Medicinska fakultetens bibliotek, Lunds universitet
Keywords: bortfall; akut/subakut smärta; ryggsmärta; sjukgymnastisk rehabilitering; gruppbehandling