Effekten av långvarig passiv diagonal autostretching på höftrörligheten hos kvinnliga elitfotbollsspelare - Lindahl Jörgen; Lundgren Tobias (2002)
Fulltext är ej tillgänglig i elektronisk form. För lån/kopia av tryckt uppsats kontakta Medicinska fakultetens bibliotek, Lunds universitet
Keywords: Range of motion; flexibility; hip abduction; hip flexion; straight leg raising; stretching; stretching dveise; auto-stretching; PNF; long term stretching; female; soccer players