Kartläggning av rehabilitering efter Bankartstabilisering - en deskriptiv studie - Nilsson,Carina (2002)
Fulltext är ej tillgänglig i elektronisk form. För lån/kopia av tryckt uppsats kontakta Medicinska fakultetens bibliotek, Lunds universitet
Keywords: Bankart repair; Bankart lesion; rehabilitation; physiotherapy; utvärdering