Värdeinvesterande- Historiskt test av Magic Formula på den nordiska marknaden - Kask,Victor; Löfgren,Markus; Werner,Petter (2010)
Magic Formula gav på den nordiska marknaden under 15 år en årlig avkastning på 25,81%, jämfört med 30,8% på den amerikanska marknaden. Vår modifierade formel gav en avkastning på 21,9%. Testerna mot CAPM stärker tron på EMHs existens i en svag form
Keywords: Management of enterprises; Företagsledning, management