ERP-projekt - Ett företags försök till helintegrering - Hembo,Christoffer; Bernhardsson,Andreas (2012)
I det moderna affärsklimatet är det svårt att klara sig utan någon sorts informations eller affärssystem. En av de vanligaste typerna av dessa system är ERP-system, som ämnar stödja företags verksamhet genom att samla all information på en plats. Att arbeta med implementering av ERP-system är ett stort och svårt åtagande som går ofta fel. Syftet med denna uppsats är att ta reda på varför detta sker och varför företag inte klarar av att implementera och helintegrera ERP-system inom verksamheten.
Keywords: ERP-system; implementering; projekt; risker