Svanmärkning av småhus - Gavér,Andreas; Grahn,Kristoffer (TVBP, 2004)
Syftet med detta examensarbete är att utreda dels vilka förändringar av exsisterande krav på byggnaden miljömärkningen medför samt hur de befintliga arbetssätten i byggprocessen påverkas för att uppföra huset i enlighet med denna märkning.