Startups och nätverk - Hur en startup jobbar med relationsbyggandet och vilka resurser dessa relationer ger - Rambjer,Sofia; Lindvall,Johanna; Crncalo,Salko (2018)
Uppsatsen undersöker hur en startup jobbar med relationsbyggande samt vilka resurser dessa relationer ger för företagets fortsatta växande. Uppsatsen tar upp den kritiska fasen i början för en startup där relationsbyggande är viktigt samt vilka resurser företaget får ut av dessa relationer. Relationsbyggandets vikt understryks då de bidrar med resurser för företaget i form av kunskap, relationer och finansiella medel. I det empiriska materialet visas exempel på vilka resurser som är viktiga för en startup i början och hur dessa kommer från relationer samt företagets nätverk.
Keywords: Industriell marknadsföring; ARA; startup; nätverk; relationer