Det skrivna och det sagda - En verklighet i två format? - Alshadaideh,Lana; Gustafsson Blüme,Isabell; Ye,Malin (2025)
Denna uppsats undersöker hur den skriftliga redovisningskommunikationen skiljer sig från muntlig kommunikation. Jämförelsen mellan kommunikationskanalerna görs utifrån ett Impression management-perspektiv.
Keywords: VD-ord; Earning Conference Calls; Impression management; Företagskommunikation; Redovisning