Studie för utveckling av fastställande av aminotransferaseaktivitet i Enzobact med isokratisk HPLC metod
(2006)Programmes in Helesingborg
- Abstract (Swedish)
- Denna examensrapport redogör för en metodutveckling av aminotransferase aktivitet som är utförd för Medipharmv AB i Kågeröd som tillverkar Enzobact. Enzobact är en bakteriekultur som består av värmebehandlad Lactobacillus helveticus och används vid tillverkning av lågfetthaltiga ostar, vilket bidrar till att osten får en bättre smak och konsistens.
Please use this url to cite or link to this publication:
http://lup.lub.lu.se/student-papers/record/1325384
- author
- Cederlund, Rose-Marie
- supervisor
- organization
- year
- 2006
- type
- M2 - Bachelor Degree
- subject
- keywords
- Aminosyror, aminotransferaser, derivatisering, Enzobact, enzym kinetik, HPLC, ost., Biotechnology, Bioteknik
- language
- Swedish
- additional info
- Bioteknikprogrammet
- id
- 1325384
- date added to LUP
- 2007-11-06 00:00:00
- date last changed
- 2011-02-22 16:18:27
@misc{1325384, abstract = {{Denna examensrapport redogör för en metodutveckling av aminotransferase aktivitet som är utförd för Medipharmv AB i Kågeröd som tillverkar Enzobact. Enzobact är en bakteriekultur som består av värmebehandlad Lactobacillus helveticus och används vid tillverkning av lågfetthaltiga ostar, vilket bidrar till att osten får en bättre smak och konsistens.}}, author = {{Cederlund, Rose-Marie}}, language = {{swe}}, note = {{Student Paper}}, title = {{Studie för utveckling av fastställande av aminotransferaseaktivitet i Enzobact med isokratisk HPLC metod}}, year = {{2006}}, }