Mobil ostronbar
(2012) In Diploma work IDEM01 20121Industrial Design
- Abstract (Swedish)
- Intresset för ostron har de senaste tio åren ökat lavinartat och
är nu en etablerad trend. Ostron konsumeras av tradition och
bekvämlighet främst idag på restauranger och i hemmiljö. Syftet
med detta projekt var att nå ett nytt marknadsområde, genom att
erbjuda ostron utanför dessa tidigare etablerade arenor. En mobil
ostronbar öppnar nya affärsmöjligheter och skapar ett helt unikt
cateringkoncept. Den genomförda marknadsundersökningen
beskrev människors allmänna uppfattning om ostron och gav
uppslag om vad som förväntas i avseende på både produkt och
design. Dessa resultat låg till grund för utformningen av baren.
Arbetet mynnade ut i en affärsplan och en fullt fungerande
mobil ostronbar som kan anpassas till tillfälle och... (More) - Intresset för ostron har de senaste tio åren ökat lavinartat och
är nu en etablerad trend. Ostron konsumeras av tradition och
bekvämlighet främst idag på restauranger och i hemmiljö. Syftet
med detta projekt var att nå ett nytt marknadsområde, genom att
erbjuda ostron utanför dessa tidigare etablerade arenor. En mobil
ostronbar öppnar nya affärsmöjligheter och skapar ett helt unikt
cateringkoncept. Den genomförda marknadsundersökningen
beskrev människors allmänna uppfattning om ostron och gav
uppslag om vad som förväntas i avseende på både produkt och
design. Dessa resultat låg till grund för utformningen av baren.
Arbetet mynnade ut i en affärsplan och en fullt fungerande
mobil ostronbar som kan anpassas till tillfälle och plats. Baren
är färdig att tas i bruk. Affärsplanen är inte redovisad i detta
dokument då den skall ligga till grund för ett företag och bör
därmed betraktas som en företagshemlighet. (Less)
Please use this url to cite or link to this publication:
http://lup.lub.lu.se/student-papers/record/2520941
- author
- Abelin, Erik
- supervisor
- organization
- alternative title
- Mobile Oyster Bar
- course
- IDEM01 20121
- year
- 2012
- type
- H2 - Master's Degree (Two Years)
- subject
- publication/series
- Diploma work
- report number
- ISRN: LUT-DVIDE/EX--12/50152--SE
- other publication id
- ISRN
- language
- Swedish
- id
- 2520941
- date added to LUP
- 2012-05-03 13:39:35
- date last changed
- 2012-05-03 13:39:35
@misc{2520941, abstract = {{Intresset för ostron har de senaste tio åren ökat lavinartat och är nu en etablerad trend. Ostron konsumeras av tradition och bekvämlighet främst idag på restauranger och i hemmiljö. Syftet med detta projekt var att nå ett nytt marknadsområde, genom att erbjuda ostron utanför dessa tidigare etablerade arenor. En mobil ostronbar öppnar nya affärsmöjligheter och skapar ett helt unikt cateringkoncept. Den genomförda marknadsundersökningen beskrev människors allmänna uppfattning om ostron och gav uppslag om vad som förväntas i avseende på både produkt och design. Dessa resultat låg till grund för utformningen av baren. Arbetet mynnade ut i en affärsplan och en fullt fungerande mobil ostronbar som kan anpassas till tillfälle och plats. Baren är färdig att tas i bruk. Affärsplanen är inte redovisad i detta dokument då den skall ligga till grund för ett företag och bör därmed betraktas som en företagshemlighet.}}, author = {{Abelin, Erik}}, language = {{swe}}, note = {{Student Paper}}, series = {{Diploma work}}, title = {{Mobil ostronbar}}, year = {{2012}}, }