Näringsvärdesförändring under tillagning och varmhållning av måltider avsedda för äldraomsorgen. En studie av tre vattenlösliga vitaminer.
(2009)Division of Food and Pharma
Please use this url to cite or link to this publication:
http://lup.lub.lu.se/student-papers/record/1464492
- author
- Paulsson, Marie and Rosenberg, Therese
- organization
- year
- 2009
- type
- L2 - 2nd term paper (old degree order)
- subject
- language
- Swedish
- additional info
Department affilation moved from v1000247 (Department of Food Technology, Engineering and Nutrition) to v1000245 (Division of Food and Pharma) on 2024-09-18 18:15:10.- id
- 1464492
- date added to LUP
- 2009-08-19 00:00:00
- date last changed
- 2024-09-18 18:15:10
@misc{1464492, author = {{Paulsson, Marie and Rosenberg, Therese}}, language = {{swe}}, note = {{Student Paper}}, title = {{Näringsvärdesförändring under tillagning och varmhållning av måltider avsedda för äldraomsorgen. En studie av tre vattenlösliga vitaminer.}}, year = {{2009}}, }