Måltiden i framtiden : symposium om mat- och måltidskunskap vid Högskolan Kristianstad den 11 februari 2002
Swahn, Jan-Öjvind LU (2003) In Skrifter utgivna vid Högskolan Kristianstad, 1404-9066 ; 5
Please use this url to cite or link to this publication:
https://lup.lub.lu.se/record/957716
- editor
- Swahn, Jan-Öjvind LU
- organization
- publishing date
- 2003
- type
- Book/Report
- publication status
- published
- subject
- in
- Skrifter utgivna vid Högskolan Kristianstad, 1404-9066 ; 5
- pages
- 151 pages
- publisher
- Kristianstad University
- ISBN
- 9197396400
- language
- Swedish
- LU publication?
- yes
- id
- 34145ee9-4fbe-4f41-a10a-61a73de5c74f (old id 957716)
- date added to LUP
- 2016-04-04 11:26:13
- date last changed
- 2018-11-21 21:04:52
@book{34145ee9-4fbe-4f41-a10a-61a73de5c74f, editor = {{Swahn, Jan-Öjvind}}, isbn = {{9197396400}}, language = {{swe}}, note = {{Book Editor}}, publisher = {{Kristianstad University}}, series = {{Skrifter utgivna vid Högskolan Kristianstad, 1404-9066 ; 5}}, title = {{Måltiden i framtiden : symposium om mat- och måltidskunskap vid Högskolan Kristianstad den 11 februari 2002}}, year = {{2003}}, }